Видеото по-долу прилича на такова от американски екшън филм, но всъщност

...
Видеото по-долу прилича на такова от американски екшън филм, но всъщност
Коментари Харесай

Истински екшън по магистрала! Крадец бяга с крадено Audi с 240 км/ч, полицията го преследва

Видеото по-долу прилича на такова от американски екшън филм, само че в действителност действието е действително и се развива в Германия. Става дума за полицейско гонене на крадено черно Audi A5. Полицаите преследват открадната кола по немски аутобан със скорост от 240 км/ч. В един миг лидерът на краденото Audi губи надзор над автомобила, удря се в един миниван, след което в мантинелата и излиза от пътя, написа Факти бг.
Но в действителност това не е краят на историята. 32-годишният апаш, който се оказва поляк на име Кржистоф Т. открадва Audi-то от градчето Фрайгерихт, излиза на автомагистралата, само че бдителни служители на реда вземат решение да го спрат за инспекция.

Вместо да спре, полякът дава газ и преследването стартира. След удара в минивана, в който се вози семейство с две деца, полякът изпада или се пробва да скочи от колата в придвижване. За благополучие потърпевши няма, а нарушителят е арестуван.

Оказва се, че е изпечен апаш, профилиран главно в обири на коли с марката Audi, а през 2016-а му е отнето свидетелството за ръководство на МПС поради шофиране в нетрезво положение. Престъпникът е наказан незабавно и ще лежи в немски затвор четири години. Вижте и самото гонене.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР